نکاتی در رابطه با عکاسی مفهومی ( Conceptual Photography )

نمایندگی کانن
بررسی تفاوت مود های P و M در دوربین کانن
دسامبر 5, 2018
نمایندگی دوربین کانن
انتخاب فلاش اسپیدلایت ( قدرت فلاش )
دسامبر 9, 2018
نمایندگی کانن

نمایندگی کانن – عکاسی مفهومی یا Conceptual photography سبکی از عکاسی است که علاقمندان زیادی را به خود جذب نموده

و همواره هواداران خود را در بین تمام سبک های عکاسی به دست آورده است .

در این مطلب چند نکته در رابطه با انجام عکاسی مفهومی را مورد اشاره قرار می دهیم .

مفهوم :

همه چیز با یک ایده از درون ذهن شما آغاز می شود .

در رابطه با پیام و مفهومی که قصد انتقال آن از طریق یک عکس را دارید ؛ به خوبی فکر کنید .

ایده ها و مفاهیم را از مسائل روزمره که هر روز در کنارتان قرار دارند را می توانید به دست بیاورید .

تنها لازم است تا اجازه دهید مفاهیم از ذهن شما عبور کنند  .

از مسائل سیاسی گرفته تا امور شخصی ؛ می توانند ایده های مختلفی را برای عکاسی به شما ارایه دهند .

نمایندگی کانن

علایم , نماد ها و ابزار ها :

همیشه ذهن خود را در یک وضعیت پویا و فعال حفظ کنید زیرا برخی اوقات ایده ها در نزدیکی ما قرار دارند

و تنها باید به آنها توجه نمود. زمانی که یک ایده در ذهن شما شکل می گیرد ؛

در رابطه با نحوه نمایش آن در یک عکس تصمیم بگیرید .

نمایندگی کانن

ترکیب بندی :

ترکیب بندی و شیوه کادر بندی در عکاسی مفهومی ؛ به وجود آورنده سبک شخصی هر عکاس می تواند باشد .

در حالیکه بسیاری از افراد سعی میکنند تا یک ترکیب بندی ساده را در درون عکس به کار بگیرند

اما بسیاری از عکاسان نیز تمایل دارند تا اشیا و نماد های مختلفی را در درون کادر بندی قرار داده

و با ترکیب عوامل مختلف مفاهیم پیچیده ای را به دست بیاورند .

عناصر فنی :

از آنجا که در این سبک تمامی تمرکز بر ارایه یک مفهوم قرار دارد بنابراین ورود عکاسان آماتور به این سبک آسان تر

از سبک های دیگر می باشد .

با این حال لازم است تا حداقل اصول پایه عکاسی در رابطه با نوردهی و فوکوس مناسب رعایت شوند .

نورپردازی در عکاسی همیشه مهم است اما اگر قصد انتقال یک مفهوم خاص را دارید

لازم است تا با ترکیب های مختلف نورهای طبیعی و مصنوعی آشنایی داشته باشید .

نمایندگی کانن

زیبایی شناسی :

زیبایی و عناصر زیبا , عمیشه موجب افزایش جذابی عکس می شوند .

مخاطبان عکس ها نیز به صورت ناخودآگاه به سمت عوامل و عناصر زیبا در عکس جذب می شوند .

با اینحال ؛ زیبایی عناصر موجود در صحنه را نمی توان به عنوان یک عامل اصلاح کننده اشتباهات ترکیب بندی مورد استفاده قرار داد .

اگر در انتقال مفهوم عکس دچار اشتباه شوید ؛ زیبایی های موجود در عکس ؛

به عنوان عوامل از بین برنده ترکیب بندی عمل خواهند نمود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *